Çeyiz Taşıma

ÇEYİZ TAŞIMA HİZMETİ

Günümüzde çeyiz denilince akla gelen eşyalar oldukça fazla olabilmekte ve bir yerden başka bir yere çeyiz taşıma işinin kırmadan dökmeden yapılması durumu da oldukça büyük bir sorun haline gelebilmektedir. Bin bir çaba ile alınmış yemek takımları, çay-kahve takımlarımdan tutun da beyaz eşyalar ve alınan daha birçok ürünün taşınmasında büyük bir titizlikle hareket edilmelidir.

Evlenecek gençlerin hayatlarını idame ettireceği çeyizleri konusunda bizler de firma olarak ne taşıdığımızın farkındayız. Çeyiz taşımacılığı konusunda uzmanlaşmış ekibimiz ve geçmişten bu güne gelen tecrübe birikimimiz ile sizlere her zaman en iyi taşımacılık hizmetini vermeye gayret göstermekteyiz.

 

ÇEYİZ TAŞIMACILIĞINDA İZLENECEK YOLLAR

Gerek şehirlerarası çeyiz taşımacılığı, gerekse şehir içi çeyiz taşımacılığı konusunda siz değerli müşterilerimize hizmetler sunmaktayız. Çeyizlerinizi taşıtmak istediğinizde bizimle en geç 3 (üç) gün öncesinde iletişime geçerek bilgilendirme yapmanız gerekmektedir. Çeyiz eşyalarının durumunu (kırılabilir eşyaların, ağır eşyaların ve diğer eşyaların bilgilendirmesi) bizimle paylaşmalısınız. Bunun için fotoğraflama ve-veya görüntülü karşılıklı bağlanma yolunu kullanabilirsiniz.

Belirtilen gün ve saatte ekibimiz gelerek eşyalarınızı büyük bir özveri ile ambalajlar. Kırılacak ve zedelenme ihtimali yüksek eşyaların araca yüklenmesi ile ilgili planlarını oluşturur ve sonrasında yükleme işlemini gerçekleştirirler. Ambalajlama esnasında eşyalar fotoğraflanarak herhangi bir kayıp, eksin veya kırık durumunun sonradan oluşması konusunda da garantili bir iş yapılmaktadır.

Aracımıza yüklenen çeyiz eşyalarınız istediğiniz yere sağ salim götürülerek bırakılır. Sizinle teyitleşilir ve profesyonel bir çeyiz taşımacılığı hizmeti tarafımızdan gerçekleştirilmiş olur.

 

ŞEHİRLERARASI ÇEYİZ TAŞIMACILIĞI

Şehir içerisinde gerçekleştirilen çeyiz taşımacılığı, şehirlerarası çeyiz taşıma hizmetine nazaran daha kolaydır. Şehirlerarası çeyiz taşıma işlemi daha büyük bir sorumluluk ve daha profesyonel sürüş ve araca eşya depolama planı gerektirmektedir. Bazı firmalar, el emeği – göz nuru eşyaları araçtan araca taşıyarak işlemler de yapmaktadır. Bu tarafımızdan kesinlikle tasvip edilmeyen bir işlemdir. Firmamız şehirlerarası çeyiz taşımacılığı işlemlerini tamamiyle tek bir araç ile yapar ve kesinlikle bu konuda özverisiz hareketlerden kaçınır.

Bizimle iletişime geçerek kaliteli bir çeyiz taşıma hizmeti alabilirsiniz. Sizlere her zaman en iyiyi sunmayı amaçlayan uzman ekibimiz ile içiniz rahat bir şekilde taşıma hizmetini gerçekleştirebiliriz.